Καλέστε μας: 210 4174 731 - 210 4116 465 - 6946835259
Close
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
210 4174 731 - 210 4116 465 - 6946835259

Αττική

  • Για παραγγελίες εντός Αθηνών άνω των 100 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Στην περίπτωση αυτή επιλέγετε Courier (Δωρεάν) ως τρόπο αποστολής.
  • Για παραγγελίες εκτός Αθηνών και για νησιά Ύδρα, Πόρος, Σπέτσες, Κύθηρα, Αντικύθηρα, Αγκίστρι, Μέθανα, Σαλαμίνα ο αγοραστής επιβαρύνεται με μεταφορικά έξοδα όπως περιγράφονται παρακάτω στις παραγράφους 2 και 3.

1. Παραλαβή από το κατάστημά μας
Η παραλαβή των παραγγελιών από το κατάστημά μας γίνεται μετά από ενημέρωση σας και εφόσον είναι έτοιμη, μέσω email ή τηλεφωνικώς.

Ωράριο Λειτουργίας
Είμαστε ανοικτά από:

  • Δευτέρα – Παρασκευή 07:15 – 15:15, Σάββατο 07:15 – 14:30.
  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 17:30 – 21:00.

2. Αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα
Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας αυτόματα από το σύστημα, με βάση το βάρος και το νομό που βρίσκεστε. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει διακοπή της παραγγελίας χωρίς καμία χρέωση από την πλευρά σας εφόσον το προϊόν δεν έχει παραδοθεί στην μεταφορική εταιρεία.

Χρεώσεις για την όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή:

  • 5,00 € (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%) για δέματα μέχρι 2 κιλά, και
  • 1,00 € (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%) για κάθε επιπλέον κιλό.

Χρεώσεις για την όλη την Ελλάδα χωρίς αντικαταβολή με πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση:

  • 3.50 € (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%) για δέματα μέχρι 2 κιλά, και
  • 1,00 € (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%) για κάθε επιπλέον κιλό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
– Υπάρχουν περιπτώσεις που ένα προϊόν έχει μεγαλύτερο ογκομετρικό βάρος σε σχέση με το πραγματικό του βάρος. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν διαθέτει την δυνατότητα να υπολογίζει το ογκομετρικό βάρος μιας παραγγελίας. Γι’αυτό το λόγο, αν τα μεταφορικά έξοδα της παραγγελίας που προκύπτουν, είναι περισσότερα από αυτά που έχουν υπολογιστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα βάσει των πραγματικών κιλών, σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια.
– Η χρέωση των ογκομετρικών κιλών είναι ίδια με εκείνη των πραγματικών κιλών όπως έχουμε αναφέρει λίγο παραπάνω.
– Για τον υπολογισμό των ογκομετρικών κιλών χρησιμοποιείται ο ογκομετρητής της γενικής ταχυδρομικής ο οποίος είναι κοινός για όλες τις μεταφορικές εταιρείες. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

3. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (Πρακτορείο)
Εφόσον η παραγγελία δεν μπορεί να παραδοθεί με courier επειδή είναι πολύ βαριά (π.χ. θερμαντικά σώματα, κλιματιστικά, θερμοσίφωνες κ.α.), η παράδοση γίνεται με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής μας ή ακόμη και της δική σας επιλογή κατόπιν συνενόησης. Ο παραλήπτης οφείλει να πληρώσει τα μεταφορικά έξοδα κατα την παραλαβή της παραγγελίας του από το σχετικό πρακτορείο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Σε αυτήν την περίπτωση κατά την διαδικασία παραγγελίας του προιόντος σας, στον ορισμό του τρόπου αποστολής επιλέγετε Παράδοση με Πρακτορείο καθώς επίσης η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση (πριν την αποστολή) στο Τραπεζικό μας λογαριασμό ή με χρέωση Πιστωτικής Κάρτας.

Χρόνος παράδοσης
Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο το παραδίδουμε αυθημερόν στην μεταφορική εταιρεία.

Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να σας ενημερώσουμε για την παράδοση της παραγγελίας σας.